Kalor Pellet kachels: Hoge Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid

Kalor is één van de grootste van Europa
Het moederbedrijf van Kalor is ’s werelds grootste producent van pellet kachels en biedt de meest efficiënte kachels op de markt. Op dit moment verkoopt men meer dan 51.000 pellet- en houtkachels per jaar! Kalor is niet alleen de meest efficiënte, maar is ook trots op de betrouwbaarheid van zijn producten en op het aanbieden van een enorm scala aan diverse soorten kachels. Tevens heeft men in Italië een 24 uur servicedienst. Hierdoor kunnen onderdelen van haarden zeer snel verzonden worden.
Kalor pellet kachels komen uit de Venetiaanse provincie Noord-Italië en zijn al vele jaren toonaangevend in deze sector. Kalor heeft hard gewerkt om de meest efficiënte houtpellet kachels op de markt te ontwikkelen en is enorm trots op deze prestatie. Alle Kalor kachels zijn onafhankelijk getest en gecertificeerd door TUV Rheinland, een gerenommeerd Duits testbedrijf.
Kalor is een specialist in het produceren van pellet kachels met de hoogste efficiëntie, maar ze garanderen ook een maximale besparingen tot wel 70% op de conventionele verbrandingsapparaten en op de met aardgas gestookte ketels. Om deze reden en voor het behoud van onze aarde en omgeving kan men vaststellen, dat Kalor bijdraagt aan een veel schoner milieu.

Industriële toepassingen
Kalor is op het gebied van industriële toepassingen een van de grootste spelers. Men kan op dit moment een scala aan industriële biomassa apparaten leveren tot 570 KW voor alle toepassingen. Landbouw, agriculturen, kantoorgebouwen en zelfs appartement complexen en woonflats behoren tot de mogelijkheden om over te gaan op een veel schonere verbranding van brandstoffen zoals hout en pellets.
Vraag onze industriële specialist bij JustFire Nederland naar de vele mogelijkheden.

Gebruiksgemak
Omdat gebruiksgemak voorop staat, is de kachel zeer eenvoudig te bedienen. Stel enkel de gewenste temperatuur in en de kachel verwarmt automatisch de ruimte. De pellets vul je aan via een reservoir aan de bovenkant. Met één volle tank ben je urenlang verzekerd van warmte. Het apparaat zorgt volautomatisch voor de aanvoer van pellets naar de brander. Dat is nog ‘ns comfort.
Met een pellet kachel van Kalor verhoog je de sfeer in huis, terwijl je bespaart op de maandlasten door de verwarmingskosten aanzienlijk te verlagen. Niet voor niets zijn in Europese landen zoals Italië, Frankrijk en Scandinavië pellet kachels al jaren onverminderd populair.

Comfort
· De kachel beschikt over een elektrisch regelsysteem met ingebouwde thermostaat, die eenvoudig per dag of week programmeerbaar is.
· Er is een wifi module beschikbaar voor alle modellen. Eenvoudig uw haard bedienen op afstand en thuis komen als het al lekker warm is.
· Het automatische circulatiesysteem zorgt ervoor, dat de warme lucht snel de kamer wordt rondgeblazen.
(optioneel, op sommige types kanalisatie. Producten, eindigend op een “C”, hebben deze functie)
· Door de perfecte afstelling en schone verbranding, heb je geen last van een onaangename geur, of zwart wordende ruitjes.

Design
· Kalor pellet kachels zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Er is altijd een model dat past bij uw interieur.
· Het grote kijkglas met de zichtbare vlam zorgt voor veel extra sfeer in huis.
· Bij het ontwerp is gekozen voor materialen van zeer hoge kwaliteit, die een zeer lange levensduur garanderen.

Veiligheid
· Een Kalor pellet kachel is een veilige keuze. De kachels zijn uitgerust met alle moderne techniek, zoals een beveiliging tegen oververhitting, afzuiging van rook en beveiliging van de druk.
· Mocht de kachel onverhoopt niet goed branden, dan hoort men dat aan een alarmsignaal.

Garantie
· Op iedere Kalor pellet kachel hebt u twee jaar garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe sfeermaker.

JustFire Nederland exclusief importeur !
JustFire Nederland is de trotse exclusieve importeur voor het hele scala van Kalor pellet kachels in Nederland en België sinds begin 2018 .
Als importeur van Kalor zullen wij alle gangbare units vanuit Tegelen kunnen uitleveren. Speciale kleuren en bijzondere uitvoeringen hebben op dit moment een levertijd van twee à drie weken.

Dealer worden van Kalor
Word onderdeel van het JustFire netwerk in Nederland en Belgie met Kalor lucht-, hydro- en industriële Pellet haarden.
Verkoopt u op dit moment hout- en/of pellet kachels en zou u het assortiment uit willen breiden met Kalor haarden, dan kunt U vrijblijvend contact opnemen met Justin@justfire.com.
Vermeld in uw aanvraag uw bedrijfsnaam, vat-nummer en naam- en adresgegevens. Wij zullen dan alle mogelijkheden met u bespreken.

Service en onderhoud
JustFire Nederland is met zeven à acht monteurs door heel Nederland actief om pellet haarden te installeren maar zeker ook onderhoud en service te verlenen. Door de jarenlange kennis van dit product is het voor onze monteurs een simpele opgave om uw haard (mits goed onderhouden) in perfecte conditie te houden. Vergeet hierbij niet ‘n automatisch onderhoud af te sluiten, zodat u nooit in de kou komt te zitten.