JustFire Transport

JustFire Nederland B.V. gaat m.i.v. 1 augustus 2018 alle Haarden, Airco's, Terrashaarden en Pellets met eigen transportmiddelen en eigen chauffeurs naar klanten in heel Nederland en België brengen.

Bezorgingen:
Door de toenemende vraag naar m.n. Pellethaarden en de grotere biomassa installaties, is JustFire genoodzaakt eigen middelen in te gaan zetten om producten op tijd bij zijn klanten te krijgen. Dit heeft als grote voordeel dat het bezorgmoment exact, af te stemmen is, op het montage moment.
Bezorgdagen zullen in beginsel alleen de donderdag en vrijdag zijn. Het kan voorkomen dat hiervan afgeweken wordt in de drukke periodes.

Planning:
Zoals U gewend bent van ons zal de planning met U contact opnemen na het plaatsen van een opdracht en afspraak rond de betaling. De planning heeft als taak om met U een afspraak te maken voor de montage (mits van toepassing) en daar langs, direct met U een afspraak te maken m.b.t. de levering van de spullen. De leverafspraak zal nog eens extra bevestigd worden d.m.v. een mail op de dag voorafgaande aan de levering. Onze chauffeur zal U dan op de dag van bezorging een uur van te voren nogmaals een mail sturen, met de aankomsttijd. Let op ! Aankomsttijden zijn indicatief en afhankelijk van drukte en files onderweg.

Betaling:
Door deze nieuwe manier van werken is het mogelijk om bestellingen van Pellethaarden contant / pin te betalen aan de chauffeur tijdens de levering van de goederen bij U aan de deur.

Extern Transport:
Voor grotere bestellingen (Pellets en Groothandel) en of afwijkende afspraken zullen wij ook in de toekomst gebruik maken van ons transportbedrijf Janssen Distributies, in Venlo.

Service:
Door deze extra service toe te voegen hopen we dat de zendingen beter en accurater afgeleverd worden en U heeft hierdoor de mogelijkheid om zendingen contant of per pin te betalen aan de chauffeur van ons.