Betaal- en Verzendmogelijkheden

Betaling

U kunt in onze webshop veilig betalen met:
- iDeal: veilig via uw eigen bank (Alleen Nederland)
- Paypal
- Creditcard (Visa en Mastercard). Toeslag: € 4,90
- Rembours (Alleen Nederland, toeslag €15,00)
- MisterCash (Alleen Belgie)
- SofortBanking (Alleen Duitsland).

Voor bovenstaande betaalmethodes is Sisow onze betalingspartner. Daarnaast kunt u (onder bepaalde voorwaarden) ook kiezen voor achteraf betalen. Hiervoor werken wij samen met AfterPay.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor JustFire het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij JustFire.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1500 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


 

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Voor bestellingen met een orderwaarde tot €50,00 rekenen wij vaste verzendkosten van €7,50. Daarboven is de verzending gratis!