JustFire Nederland BV. is producent, importeur en verdeler van het merk JustFire. JustFire haarden kenmerken zich door de gunstige prijs en hoge kwaliteits-- en afwerkings-- niveau. JustFire Nederland heeft de beschikking over een landelijk dekkend netwerk van eigen monteurs, zodat in heel Nederland de service die gewenst is ook gegeven kan worden. Doordat wij zelf onze haarden produceren, hebben wij tevens de beschikking over alle onderdelen en kennis die nodig is om kleine voorkomende problemen snel op te kunnen lossen. Onderstaand treft U een overzicht aan van onze JustFire Haarden. Op de genoemde prijzen krijgt U tevens nog minimaal 500.00 euro subsidie. Op de Cv haard zelfs 1400.00 euro subsidie.
Justfire Bodemfeeder Justfire inbouw Justfire Keuken Justfire AccessoiresJustFire Nederland is exclusief importeur en verdeler van het Italiaanse merk Kalor.

Kalor is zeer gunstig geprijsd, en van een hoge kwaliteit. Kalor behoort tot het top sigment van Italiaanse haarden.
Hierdoor kunn

en we een zeer hoogwaardige Pellethaard/ Ketel of biomassa installatie leveren met alle toebe-
horen die van toepassing zijn op de benodigde installatie.
JustFire beschikt over een netwerk van monteurs die in heel Nederland deze haarden en ketels kunnen monteren, installeren en onderhouden. In ons hoofdkantoor in Tegelen hebben we tevens de beschikking over alle onderdelen die nodig zijn voor het onderhoud en behoud van uw installatie. Op alle aangeboden haarden zit een flinke overheidssubsidie van 500.00 euro tot wel 3700.00 op de biomassa ketels. Bij ieder product staat aangegeven wat de huidige subsidie is.
Voor eigen JustFire haarden check de pagina Pellethaarden.
JustFire uw warmte onze zorg!

                                                           Check online bij het product hoeveel subsidie van toepassing is en welk KA.... nummer erbij hoort !!