JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De voordelen van JustFire

Laagste Prijs Garantie

JustFire, garandeert U dat dezelfde producten elders niet goedkoper worden aangeboden dan de prijzen op onze website. Mocht dit wel het geval zijn dan zullen wij het verschil retour storten op uw bankrekening. Tevens ontvangt U van ons dan een leuk relatiegeschenk!
 

Gratis Verzending in NL/BE

Boven de 50.00€ per order zullen wij de spullen GRATIS verzenden In NL en BE. De pellet kachels, pallet pellets en groothandel spullen zullen wij of zelf afleveren of per transport bij U aanbieden . Let Op: hierdoor kan hetvoorkomen dat de bestelling niet binnen 24 uur bij U is. Wij zullen altijd dmv een mail U op de hoogte brengen van de exacte aankomst dag en tijd. Voor een orderwaarde onder €50.00 hanteren wij een vast tarief van €7.50.
 

Installatie in heel NL/BE

JustFire heeft een netwerk van ervaren monteurs in dienst, die in heel Nederland en Belgie voor U de Pelletkachels zullen bezorgen, monteren en in werking komen stellen. Voor de exacte tarieven klik even op installatie en bezorging. (Tijdens uw bestelling kunt u dit artikel toevoegen aan uw order)
 

2 Jaar garantie/ Keurmerken

JustFire beschikt over alle noodzakelijke keurmerken om te voldoen aan de Europese en landelijke wetgeving. Kwaliteit staat bij ons met hoofdletters geschreven. Alle Pelletkachels zijn TüV en CE gekeurd, terwijl al onze Gas en Electrische verwarmingen voldoen aan het CE / KIWA keurmerk. Alle keurmerken zijn op onze site te vinden.
 

Betalingen BE/DLD/NED

Via de webshop van JustFire, kunt U via alle mogelijke betaalmiddelen betalen. JustFire heeft een breed scala aan betaalmiddelen beschikbaar zodat er altijd een voor U bij zit. Voor vragen kunt U altijd mailen naar info@justfire.nl tav accounts.
 

Besparen met Pelletkachels

Zie besparen op onze website voor alle informatie en berekeningen.