JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

You're currently on:

PELLETS 990kg (afhalen Filiaal Tegelen.)
PELLETS 990kg (afhalen Filiaal Tegelen.) PELLETS 990kg (afhalen Filiaal Tegelen.) PELLETS 990kg (afhalen Filiaal Tegelen.)

PELLETS 990kg (afhalen Filiaal Tegelen.)

In voorraad

Normale prijs: € 349,00

Special Price € 325,00

Dealer prijzen
  • Koop 2 voor € 315,00 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 5 voor € 299,00 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 289,00 per stuk. en bespaar 12%

Overview

HOUTPELLETS 15 KG De houtpellets worden geproduceerd uit zuiver zaagsel van naaldhout, dat strikt wordt gecontroleerd op enig bindmiddel of ander toevoeging. Daardoor zijn houtpellets een ecologische, economische en moderne brandstof die geen overschrijdende uitstoot van Co2 weergeeft. De uitstoot van houtverbranding komt op natuurlijke wijze terug in de cyclus van de fotosynthese terecht. De ENplus® certificering houdt in dat deze pellets voldoen aan de voorwaarde zoals gesteld op de website van ENplus® http://www.enplus-pellets.eu . Hier kan men ook de namen vinden van bedrijven welke zich niet aan deze certificering houden. zie deze link http://www.enplus-pellets.eu/fraud/blacklist/ . JustFire Pellets zijn op dit moment de best geteste pellets in Nederland. Samenstelling: 100% Naaldhout Diameter: 6.2 mm x 9.9 mm Vochtgehalte: : 5.05% Asgehalte: : 0.23% Calorische onderwaarde: 4397 kcal/kg Bulkdichtheid: 669 kg/m3 Asverwerkingstemperatuur: 1460 gr.C Mechanische en duurzaamheid: 99.2% Stofgehalte: : 0.1% Grondstof: Europese origine Wij verklaren dat deze houtpellets conform de testresultaten zijn De Test normen NEN-EN-ISO 17828 / NEN-EN 15210-1 De houtpellets zijn geschikt voor het aandrijven van niet-industriële verwarmingstoestellen, BBQ en pellethaarden Verpakt en verdeeld door: NL306 JustFire Nederland. www.justfire.com LET OP: Droog bewaren. Houtpellets zijn niet geschikt voor menselijke en dierlijke consumptie. Alleen te gebruiken in goedgekeurde en geschikte verbrandingsinstallaties conform de voorschriften van de fabrikant en regelgeving. Deze pellets zijn goedgekeurd en getest onder: DIN+ test resultaten. JustFire kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade veroorzaakt door deze pellets.

Details

JustFire-pellets zijn als Nr1. getest door een onafhankelijk bureau, en zijn de meest betrouwbare pellets in de markt JustFire pellets zijn van Naaldhout. Voor verpakken worden ze tot driemaal toe gezeefd om asresten in de zakken te beperken. Din+ & ENplus certificering is aanwezig en aantoonbaar. De ENplus® certificering houdt in dat deze pellets voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld op de website van ENplus® http://www.enplus-pellets.eu . Hier kan men ook de namen vinden van bedrijven welke zich niet aan deze certificering houden. zie deze link http://www.enplus-pellets.eu/fraud/blacklist/ . JustFire Pellets zijn op dit moment de best geteste pellets in Nederland. Getest 19 jan 2017 door TLR International Laboratories in Rotterdam, Nederland. NL306

Extra informatie

Levertijd Voor 14.00u besteld, de volgende dag in huis