JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

There are not menu items found.

You're currently on:

KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+)
KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+) KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+)

KALOR-CAYENNE-FABIA12C (A+)

€ 2.290,00

* Verplichte velden

€ 2.290,00

Overview

Bedieningshandleiding 3 button (PDF)

Gebruikershandleiding (PDF)

SUBSIDIE OP DIT MODEL 500.00 € VIA DE OVERHEID WWW.RVO.NL (zie https://justfire.nl/faq-subsidie)

Gebruiksgemak Omdat gebruiksgemak voorop staat, is de kachel zeer eenvoudig te bedienen. Stel enkel de gewenste temperatuur in en de kachel verwarmt automatisch de ruimte. De pellets vul je aan via een reservoir aan de bovenkant. Met één volle tank ben je urenlang verzekerd van warmte. Het apparaat zorgt volautomatisch voor de aanvoer van pellets naar de brander. Dat is nog ‘ns comfort. Met een pellet kachel van Kalor verhoog je de sfeer in huis, terwijl je bespaart op de maandlasten door de verwarmingskosten aanzienlijk te verlagen. Niet voor niets zijn in Europese landen zoals Italië, Frankrijk en Scandinavië pellet kachels al jaren onverminderd populair.

Comfort De kachel beschikt over een elektrisch regelsysteem met ingebouwde thermostaat, die eenvoudig per dag of week programmeerbaar is. Er is een wifi module beschikbaar voor alle modellen. Eenvoudig uw haard bedienen op afstand en thuis komen als het al lekker warm is. Het automatische circulatiesysteem zorgt ervoor, dat de warme lucht snel de kamer wordt rondgeblazen. (optioneel, op sommige types kanalisatie. Producten, eindigend op een “C”, hebben deze functie) Door de perfecte afstelling en schone verbranding, heb je geen last van een onaangename geur, of zwart wordende ruitjes.

Design Kalor pellet kachels zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Er is altijd een model dat past bij uw interieur. Het grote kijkglas met de zichtbare vlam zorgt voor veel extra sfeer in huis. Bij het ontwerp is gekozen voor materialen van zeer hoge kwaliteit, die een zeer lange levensduur garanderen.

Veiligheid Een Kalor pellet kachel is een veilige keuze. De kachels zijn uitgerust met alle moderne techniek, zoals een beveiliging tegen oververhitting, afzuiging van rook en beveiliging van de druk. Mocht de kachel onverhoopt niet goed branden, dan hoort men dat aan een alarmsignaal.

Garantie Op iedere Kalor pellet kachel hebt u twee jaar garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe sfeermaker.

Service en onderhoud JustFire Nederland is met zeven à acht monteurs door heel Nederland actief om pellet haarden te installeren maar zeker ook onderhoud en service te verlenen. Door de jarenlange kennis van dit product is het voor onze monteurs een simpele opgave om uw haard (mits goed onderhouden) in perfecte conditie te houden. Vergeet hierbij niet ‘n automatisch onderhoud af te sluiten, zodat u nooit in de kou komt te zitten.

Technische gegevens van dit model: LET OP: AANSLUITING ROOKGAS LINKS !!! (FOTO RECHTS)

Warmte input (max-min) KW 12.1-3.6
Nominale warmte output (max-min) KW 11.2-3.4

Pellet verbruik (max-min)

KG-H

2.5-0.6
Efficiëntie % 95
Rookgasuitlaat MM 80
Tank capaciteit LT-KG 25-16
Stookduur H 26.5-6.5
Nominale power input W 150-300
Afmetingen (W x D x H) MM 470X480X1013
Netto gewicht KG 85

Alle data en foto’s  zijn indicatief en afhankelijk van veranderingen. Justfire kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten en of wijzigen.

Details

ONDRHOUD DIENT MEN IEDER JAAR TE DOEN BIJ ALLE HAARDEN. LET OP DAT MEN OOK DE SCHOORSTEEN LAAT VEGEN IEDER JAAR !!

Extra informatie

Levertijd 1-4 werkdagen