JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

You're currently on:

WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959)
WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959) WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959)

WARMTEPOMPBOILER MIDEASWAN-300S (ka14959)

Levertijd: binnen 30 dagen
€ 3.120,00

* Verplichte velden

€ 3.120,00

Overview

Bekijk de brochure (PDF)

Download overzicht error codes (PDF)

SANITAIR WARM WATER

De warmtepompboiler is een uitstekende oplossing voor de productie van warm tapwater bij huishoudelijke toepassingen. De warmtepompboiler biedt hetzelfde comfort als een elektrische boiler, maar verbruikt aanzienlijk minder energie!

WARMTEPOMP

Deze boiler is gebaseerd op het warmtepomp-principe, waardoor de productie van warm tapwater zo’n 75% minder elektriciteit benodigd ten opzichte van conventionele elektrische boilers. Hiernaast biedt de warmtepompboiler een snelle en stabiele verwarming van uw tapwater.

WERKING BIJ ALLE TEMPERATUREN

Het werkgebied van de Midea warmtepompboiler ligt tussen -20°C en 43°C.Tussen deze temperaturen heeft u altijd snel warm tapwater in huis.

De Werking

De warmtepompboiler produceert tapwater voor huishoudelijke toepassingen.
De ingebouwde warmtepomp onttrekt 75% van de warmte uit de aangezogen lucht en geeft de warmte af aan het sanitair water. De overige 25% komt uit elektriciteit.
Het tapwater kan worden opgewarmd tot 70°C. De warmtepompboiler zorgt het hele jaar door voor uw warm sanitair water. U kunt genieten
van een hoger rendement dan bij een HR gasketel. De warmtepompboiler verbruikt bovendien tot 70% minder elektriciteit dan de klassieke elektrische boiler. De warmtepompboiler  is dus ideaal in nieuwbouw of renovatieprojecten. Eenvoudige bediening en

De Werking

De warmtepompboilers hebben een ingebouwde digitale bediening en geïntegreerde timer, waarmee u de mogelijkheid hebt uw tapwater ook op nachttarief te verwarmen.
Zo verwarmt u het sanitair water nog goedkoper.
De warmtepompboiler bevat een automatisch anti-legionella programma.
De warmtepompboilers zijn eenvoudig te monteren.

Ze zijn stekkerklaar en snel aan te sluiten op bestaande situaties. Ze nemen slechts 1m2 ruimte in beslag.

Emaille stalen tank met warmtewisselaar gewikkeld rond de tank

Alle versies van dit product hebben een geëmailleerde stalen tank voor het verwarmen van huishoudelijk water en een anode in mangaan. Deze onderdelen zorgen voor maximale bescherming tegen corrosie en een langere levensduur van het product. De warmtewisselaar (condensor) bestaat uit een koperen spoel die rond de buitenkant van de warmwateropslagtank is gewikkeld. Deze functie garandeert maximale veiligheid omdat het mogelijk contact tussen het koudemiddel en het water voorkomt. Voordat de koperen condensator om de tank wordt gewikkeld, is deze zodanig gevormd dat een innovatief profiel wordt verkregen dat is ontworpen om het oppervlak in contact met de tank te maximaliseren en de thermische uitwisseling te verbeteren.

Operationele limieten

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologieën kan deze boiler worden gebruikt bij extreme temperaturen. Hij kan werken in het luchttemperatuurbereik
van -20 °C tot + 43 °C in gecombineerde werking (warmtepomp + elektrisch verwarmingselement) en zelfs in het bereik van -7 °C tot + 43 °C met alleen de warmtepomp. Bovendien is het mogelijk om warmwatertemperaturen van meer dan 65 °C te bereiken
met alleen de warmtepomp.t werkgebied van de  warmtepompboiler ligt tussen -20°C en 43°C.

Tussen deze temperaturen heeft u altijd snel warm tapwater in huis.

Details

SUBSIDIE

KA14959 IS HET NUMMER VOOR DE SUBSIDIE AANVRAAG. BEDRAG VERGOEDING € 650.00

SANITAIR WARM WATER

De Midea warmtepompboiler is een uitstekende oplossing voor de productie van warm tapwater bij huishoudelijke toepassingen. De Midea warmtepompboiler biedt hetzelfde comfort als een elektrische boiler, maar verbruikt aanzienlijk minder energie!

WARMTEPOMP

Deze boiler is gebaseerd op het warmtepomp-principe, waardoor de productie van warm tapwater zo’n 75% minder elektriciteit benodigd ten opzichte van conventionele elektrische boilers. Hiernaast biedt de warmtepompboiler een snelle en stabiele verwarming van uw tapwater.

WERKING BIJ ALLE TEMPERATUREN

Het werkgebied van de Midea warmtepompboiler ligt tussen -20°C en 43°C. Tussen deze temperaturen heeft u altijd snel warm tapwater in huis.

Extra informatie

Levertijd 1-4 werkdagen