JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

You're currently on:

DHW WARMTEWISSELAAR (VIP uitv.)
DHW WARMTEWISSELAAR (VIP uitv.) DHW WARMTEWISSELAAR (VIP uitv.) DHW WARMTEWISSELAAR (VIP uitv.)

DHW WARMTEWISSELAAR (VIP uitv.)

Levertijd: binnen 30 dagen
€ 1.095,00
Dealer prijzen
  • Koop 1 voor € 995,10 per stuk. en bespaar 10%

Overview

Pompunit voor het leveren van vers warm huishoudelijk water (HDW) met elektronische regeling en hoogrendementspomp.
 
Toepassing: op traagheidscilinders (buffertanks) of standaard thermische verwarmingssystemen, warmtepompen, zonne- en biomassasystemen. Het zorgt voor vers warm huishoudelijk water en vermijdt verschijnselen van bacteriële vervuiling zoals legionella door de stagnatie van het warme water. 
 
Het compacte formaat maakt een eenvoudige installatie mogelijk, zelfs op kleine buffers.
 
Het apparaat moduleert, door een speciale elektronica, de snelheid van de primaire hoogrendement circulatiepomp, van een minimumsnelheid van 10% tot 100%, om altijd een precieze exploitatietemperatuur te verkrijgen (bijv. 45 ° C). De variatie van de gevraagde stroom wordt geregistreerd door een digitale sensor die de ingangen van stroom en temperatuur geeft.
 
Kenmerken:
 
Hoog rendement circulatiepomp;
Bezorgde warmwatertemperatuur: 45 ° C met aanvoerwatertemperatuur op 10 ° C.
De HDW-temperatuur is instelbaar van 30 ° C tot 70 ° C;
Een groot oppervlak warmtewisselaar gelast gesmeed gemaakt van roestvrij staal AISI 316 garandeert een thermische uitwisseling die een waterretour naar de buffertank mogelijk maakt bij een temperatuur tot 25 ° C;
De warmtewisselaar kan eenvoudig worden verwijderd in geval van onderhoud en / of reiniging;
Tellen van gebruikte energie door middel van de digitale sensor (koudwatertemperatuur vastgesteld op 10 ° C);
PPE-isolatiekast (277 x 417 x 137 mm). Een speciale achterplaat bevestigt de eenheid aan de isolatiedoos en maakt een snelle montage aan de wand of aan de cilinder mogelijk;
De pompunit wordt geleverd met 3/4 "mannelijke aansluitingen (buis-koppeling).
Versie met elektronica gemaakt voor de aansturing van de recyclinglijn: voorbedrade externe box met elektrische bedrading voor de aansturing van de circulatiepomp en de relevante contacttemperatuursensor.

Details

Pompunit voor het leveren van vers warm huishoudelijk water (HDW) met elektronische regeling en hoogrendementspomp. Toepassing: op traagheidscilinders (buffertanks) of standaard thermische verwarmingssystemen, warmtepompen, zonne- en biomassasystemen. Het zorgt voor vers warm huishoudelijk water en vermijdt verschijnselen van bacteriële vervuiling zoals legionella door de stagnatie van het warme water. Het compacte formaat maakt een eenvoudige installatie mogelijk, zelfs op kleine buffers. Het apparaat moduleert, door een speciale elektronica, de snelheid van de primaire hoogrendement circulatiepomp, van een minimumsnelheid van 10% tot 100%, om altijd een precieze exploitatietemperatuur te verkrijgen (bijv. 45 ° C). De variatie van de gevraagde stroom wordt geregistreerd door een digitale sensor die de ingangen van stroom en temperatuur geeft.

Extra informatie

Levertijd 2-5 werkdagen