JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

G. van de klashorst.

Date: 28 december 2018
Woonplaats: Horst
  • Algemene beoordeling
  • Goed en snel geholpen.

  • Service
  • Goede service.

  • Levering
  • N.V.T.

  • Nazorg & Garantie
  • In het begin wat onduidelijkheden,verder goed opgelost.

  • Verkoper / Filiaal
  • Niet helemaal duidelijk in communicatie.

F. Tummers

Date: 27 december 2018
Woonplaats: Kerkrade
  • Algemene beoordeling
  • De winkel in Spaubeek en het personeel valt niks op aan te merken, behulpzaam, vriendelijk, kundig. De webshop is ook prima geregeld, enkel denk dat door de kerst (en dus de postnl) het bijna een week geduurd heeft voordat de bestelling hier was. Ingebouwd is de Wifi module helaas nog niet, door tijdgebrek. Maar denk dat dit wel goed komt, gezien de app alles laat zien, wat ik wil zien en regelen.
    Alles in een zou ik Justfire bij iedereen aanraden die een pelletkachel aanschaffen wil.

anita

Date: 24 december 2018
Woonplaats: roermond
  • Algemene beoordeling
  • snelle levering

  • Levering
  • snelle en nette levering

Richard de Brouwer

Date: 11 december 2018
Woonplaats: Oost west en Middelbeers
  • Algemene beoordeling
  • Goed bedrijf komt afspraken na.

  • Service
  • Goede service.

  • Levering
  • Snelle levering.

Agnes

Date: 4 december 2018
Woonplaats: Steenbergen
  • Algemene beoordeling
  • .
    Ernstige problemen hadden we met een dure Pelletkachel, door brand niet meer bruikbaar, gekocht bij een bedrijf dat inmiddels failliet bleek.

    Contact met Justfire, filiaal Oost-Souburg.
    Fijn geholpen door een vriendelijke medewerkster.
    We kochten een pelletkachel met benodigdheden, kregen direct veel nuttige relevante informatie en gingen ons beter voelen.
    Met spoed werd de kachel gebracht en in no-time professioneel geplaatst.
    Wat een ervaring!
    We zijn er erg blij mee!

info@spreuwenberg.nl

Date: 3 december 2018
Woonplaats: Velden
  • Algemene beoordeling
  • top service. top bedrijf. weten waar ze mee bezig zijn.

  • Levering
  • Oké

Erik Pater

Date: 30 november 2018
Woonplaats: Oude Pekela
  • Algemene beoordeling
  • Nette levering en goede communicatie over de levertijd.

Marcel van Helden

Date: 29 november 2018
Woonplaats: Reuver
  • Algemene beoordeling
  • Mooie overzichtelijke winkel, waar diverse pellet kachels branden, zodat je in goede indruk krijgt hoe zo'n kachel werkt.
    Goed en eerlijk advies, vakbekwame mensen.

  • Service
  • Top service, maar dat kennen we al van andere producten die we hier rees hebben gekocht.

  • Levering
  • Kachel netjes geïnstalleerd, alle rommel/verpakking opgeruimd.
    Bekwame en vriendelijke monteur.

  • Nazorg & Garantie
  • Top nazorg!
    We hadden het probleem, dat deze kachel de ruimte (wintertuin met veel glas en schuifdeuren), waarvoor we deze hadden gekocht niet verwarmt kreeg.

    Volgens eigenaar van Just Fire onmogelijk. Kachel heeft capaciteit genoeg.
    Er kwam dezelfde dag nog een monteur aan, die het probleem heeft verholpen.
    We zijn er super tevreden mee nu.
    De kachel die we hebben gekocht doet het nu fantastisch!
    Hele goede verbranding (bijna geen as), en zuinig.
    Helemaal top!

  • Verkoper / Filiaal
  • Geweldige persoon!
    Eerlijk, vakbekwaam, en gaf ons een goed advies.

    Hartelijk dank hiervoor!!

    We kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen!!

Martin

Date: 29 november 2018
Woonplaats: Geleen
  • Algemene beoordeling
  • Prima Filiaal met duidelijke tekst en uitleg. Houden zich aan de gemaakte afspraken en dan ook nog 2 top Monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.
    Een zeer tevreden Klant. Top.

A. Mulder

Date: 27 november 2018
Woonplaats: Leeuwarden
  • Algemene beoordeling
  • Goed en overzichtelijke webwinkel. Met goede prijs/kwaliteit spullen en snelle levering.. Een dikke voldoende van mij.

Artikelen 1 tot 10 van 312 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 32