JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Susanne

Date: 13 april 2021
Woonplaats: Echt
  • Algemene beoordeling
  • We hebben pas een palletkachel gekocht bij Just Fire.
    We hebben in de winkel goed advies gekregen en hebben besloten om het gehele pakket te pakken met installatie en bezorging.
    De service door de installateurs was heel goed.
    Ze hebben de kachel mooi geplaatst en goed alles uitgelegd.
    Ze namen echt de tijd ervoor.

Aart van Wilgenburg

Date: 13 april 2021
Woonplaats: Harderwijk
  • Algemene beoordeling
  • Heel tevreden! Snelle levering en goed prijs kwaliteit verhouding . Ik kom zeker vaker bij jullie. Een aanrader!

Angelique

Date: 11 april 2021
Woonplaats: Rijen
  • Algemene beoordeling
  • In de showroom in Beek staan genoeg modellen om een keuze te maken.

  • Service
  • Service is niet optimaal, kan op meerdere punten verbeterd worden. Als je elkaar met respect behandeld en begrip toont, komt het uiteindelijk wel goed. Ik heb begrepen dat er aan gewerkt wordt om de service te verbeteren.

  • Levering
  • Bij afhaling van de kachel en accessoires in Beek, was de Wifi module niet aanwezig. Deze werd per post in een gewone envelop zonder enige bescherming verstuurd, dat vind ik geen aanrader! Als je een pallet met pellets besteld in Beek moet je deze handmatig overladen, ook geen aanrader! De handleiding van de kachel was ook niet meegeleverd.

  • Nazorg & Garantie
  • Wat betreft de nazorg en garantie kan ik nog niet veel vertellen, alleen dat er wel iemand persoonlijk langs is gekomen i.v.m. aansluiten van de Wifi module op mijn Android telefoontoestel. Dat was vrij snel geregeld nadat ik een email gestuurd had en over deze service mag ik dan ook niet klagen.

  • Verkoper / Filiaal
  • De verkoper gaf duidelijke uitleg over de kachel, maar vergat te vertellen dat:
    - er geen afstandsbediening bij zit;
    - dat als je een pallet met pellets besteld dat je deze handmatig over moet laden in je bus/aanhangwagen (locatie Beek);
    - dat de koppeling met Android niet vanzelfsprekend is.

Gisela

Date: 9 april 2021
Woonplaats: susteren
  • Algemene beoordeling
  • vriendelijk personeel

  • Levering
  • moet nog geleverd worden ik denk dat er hier mee geen problemen zullen zijn

Ties Bosman

Date: 2 april 2021
Woonplaats: Sittard
  • Algemene beoordeling
  • Na telefonisch informatie te hebben gekregen over een pelletkachel naar de winkel gegaan om een keuze te kunnen maken. Ook in de winkel weer een uitstekende voorlichting en uitleg van de mogelijkheden. De offerte was zo opgesteld en elk advies over montage en onderhoud van de kachel en rookgasafvoer werd zonder enig probleem verteld.
    Na akkoord op de offerte vrij snel een afspraak gemaakt voor levering en installatie van de pelletkachel. Kortom, Just Fire is een echte aanbeveling!

pascal.wolters

Date: 30 maart 2021
Woonplaats: BELFELD
  • Algemene beoordeling
  • Was helemaal primaire

Theo

Date: 27 maart 2021
Woonplaats: Panningen
  • Algemene beoordeling
  • Goed en snel contact opgenomen

  • Verkoper / Filiaal
  • Super tekst en uitleg gehad over de airco de voor en nadelen plaatsing was gewoon top en eerlijk

E ja

Date: 27 maart 2021
Woonplaats: Baarlo
  • Algemene beoordeling
  • .

  • Service
  • Zeer vriendelijke monteur. Goed werk geleverd .

Marnix

Date: 22 maart 2021
Woonplaats: Bissegem
  • Algemene beoordeling
  • Vlotte service, Justfire terrasheater online gekocht en volgende dag was hij onderweg. Een eerst verkeerde levering van Bpost die de pakjes in BelgiĆ« verhandeld zorgde dat de verzending een dag later ter plaatse was. Ondertussen kunnen gebruiken om coronaproof buiten op terras volgens de regels een paar vrienden te ontvangen. Werkt prima.

John

Date: 20 maart 2021
Woonplaats: Oirsbeek
  • Algemene beoordeling
  • Goede service en ideaal ieder jaar wordt kachel schoon gemaakt

Artikelen 1 tot 10 van 917 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 92