JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Jo Selles

Date: 29 november 2019
Woonplaats: Kerkrade
  • Algemene beoordeling
  • Gisteren in Tegelen een nieuwe vijzel met lagers gehaald. Zeer netjes en professioneel geholpen.

  • Verkoper / Filiaal
  • Gisteren in Tegelen een nieuwe vijzel met lagers gehaald. Zeer netjes en professioneel geholpen.
    Vandaag gebeld met Tegelen. Weer gesproken met dezelfde persoon. Als ik het goed heb heette hij Justin. De kachel deed het nog steeds niet. Justin ging met mij een paar instellingen na en zij meteen, ik denk dat de warmtewisselaar van de kachel dicht zit. Met een paar tips van Justin heb ik de kachel vandaag kunnen schoonmaken. Hij gaat weer als een tierelier! De vlam is nu mooi helder en het glas word niet meteen vies. Binnenkort word hij helemaal door Justfire nagekeken en afgesteld. Ik vind het geweldig dat iemand je zo helpt zonder er meteen een prijskaartje aan te hangen. Ik kan alleen maar zeggen , zeer professioneel personeel en zeer vriendelijk geholpen.
    Absoluut een aanrader ????????????????????????

Francy

Date: 29 november 2019
Woonplaats: Belfeld
  • Algemene beoordeling
  • Prima, geen klachten

Frank

Date: 27 november 2019
Woonplaats: venlo
  • Algemene beoordeling
  • alles perfect geleverd volgens afspraak.

Ramon Gielen.

Date: 27 november 2019
Woonplaats: Stramproy
  • Algemene beoordeling
  • Prima service, duidelijke uitleg en tegen meer betaling vakkundig aangesloten op bestaand rook kanaal.

Anita

Date: 26 november 2019
Woonplaats: Goes
  • Algemene beoordeling
  • Helaas ben ik niet tevreden, service is slecht, oplossing wordt er niet geboden en voorlichting bij aankoop incompleet. Lang wachten, overal achteraan zitten om iets voor elkaar te krijgen en na 1,5 jaar is nog steeds niet alles in orde en opgelost. Eerst een contract afsluiten van 150 euro anders doen ze helemaal geen ene moer. Zo jammer, ik heb echt spijt van de aankoop en juist als de kachel nodig is kun je maanden wachten totdat er ingepland wordt om de boel weer werkend te krijgen.

  • Service
  • slecht

  • Nazorg & Garantie
  • hopeloos

  • Verkoper / Filiaal
  • komt zijn afspraken niet na en heeft kennelijk andere belangen

  • Beste klant. jammer vd beoordeling, maar U heeft de haard 1.5 jaar. Nooit onderhoud gedaan en nu is de haard zo vervuild dat hij ermee stopt. Dan adviseren we idd om onderhoud af te sluiten zodat we uw probleem snel en adequaat kunnen oplossen. helaas heeft iedere haard onderhoud nodig. Ik hoop dat U het snel afsluit zodat we u snel kunnen helpen. We komen ook graag op basis van uur tarief. aan u de keuze.

Leo

Date: 25 november 2019
Woonplaats: brunssum
  • Algemene beoordeling
  • We hebben onze pelletkachel bij just fire in spaubeekngekocht.
    We zijn naar volle tevredenheid door Raf geholpen,en voorzien van kundig advies.
    De kachel voldoet ruimschoots aan de verwachtingen,en zijn er dus erg blij mee.
    Kortom we kunnen just fire in spaubeek van harte aanbevelen,en zijn erg blij met Raf

  • Service
  • hele goede service

  • Levering
  • zelf afgehaald

  • Nazorg & Garantie
  • Goede nazorg

  • Verkoper / Filiaal
  • verkoper Raf is bijzonder goed,en filiaal heeft enorm veel kachels in de showroom staan.

Huub

Date: 22 november 2019
Woonplaats: Elsloo
  • Algemene beoordeling
  • Levering pallet met 1000kg pellets wat traag (4 werkdagen), echter wel conform aankondiging( 2 tot 5 werkdagen).
    Pallet netjes in garage gereden met palletcar

  • Levering
  • Levering pallet met 1000kg pellets wat traag (4 werkdagen), echter wel conform aankondiging( 2 tot 5 werkdagen).
    Pallet netjes in garage gereden met palletcar.

S.Doornbos

Date: 22 november 2019
Woonplaats: Sappemeer
  • Algemene beoordeling
  • na de laatste onderhoudsbeurt werkt de pelletkachel super. Vermoedelijk was deze de vorige keer niet goed ingesteld . Geeft veel meer warmte af en aanzienlijk minder lawaai van de ventilator

  • Service
  • na de laatste onderhoudsbeurt werkt de pelletkachel super. Vermoedelijk was deze de vorige keer niet goed ingesteld . Geeft veel meer warmte af en aanzienlijk minder lawaai van de ventilator

huub

Date: 21 november 2019
Woonplaats: Geleen
  • Algemene beoordeling
  • Tot het moment van verkoop was het een aangename winkel. Daarna toen bleek dat de kachel niet werkte werd het minder maar wel altijd vriendelijk, de kachel staat er van, zat 16 nov, en heeft nog steeds niet gebrand.
    Laat staan een aangename warmte.
    Er zou donderdag een monteur komen, naar mijn idee, voor een nieuwe kapotte kachel in de winter veel te laat.
    De dag is al half om. Dus we hebben nog altijd kans dat hij komt.

    Groet H Bruls.

  • Beste Klant,
    U heeft zelf gekozen voor de eigen installatie. We kregen niet zaterdag maar dinsdag de melding waarna hij dond is ingepland. Er bleek een kabel los te liggen op het moederbord. We waren gelukkig donderdag op tijd. U was iets voorbarig gaf U ook aan. Wij begrijpen dit. veel plezier van de mooie haard.

Cees Plomp

Date: 19 november 2019
Woonplaats: Nieuwegein
  • Algemene beoordeling
  • De palletbak 4 delen is handig al zitten er helaas geen wieltjes onder.
    Beetje jammer dat de lak aan de onderzijde beschadigd was bij aankomst en dat de verzender het nodig vond het product als afvalbak voor ondere gebruke koffiebers en lepels te gebruiken.

  • Levering
  • De palletbak 4 delen is handig al zitten er helaas geen wieltjes onder.
    Beetje jammer dat de lak aan de onderzijde beschadigd was bij aankomst en dat de verzender het nodig vond het product als afvalbak voor ondere gebruke koffiebers en lepels te gebruiken.

Artikelen 1 tot 10 van 449 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 45