JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Richard Bogmans

Date: 18 maart 2020
Woonplaats: Geldrop
  • Algemene beoordeling
  • zeer tevreden

Steven Parker

Date: 17 maart 2020
Woonplaats: Haarlem
  • Algemene beoordeling
  • Verrassend (eerstvolgende dag) snel levering van een mobiele airco voor in de slaapkamer. Ik had eerst gebeld om zeker te weten dat ik de juiste had voor mijn ruimte en werd vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!

A de Guchteneire

Date: 17 maart 2020
Woonplaats: Westdorpe
  • Algemene beoordeling
  • Helaas verkeerde heater geleverd , de juiste kwam 2 dagen later , een cadeau te laat

  • Levering
  • Helaas verkeerde heater geleverd , de juiste kwam 2 dagen later , een cadeau te laat

henderik

Date: 11 maart 2020
Woonplaats: Bedum
  • Algemene beoordeling
  • Dinsdag pellets besteld donderdag al geleverd fantasties dat het ook zo snel geleverd word in het noorden van nederland.

Dullens jac

Date: 11 maart 2020
Woonplaats: Klimmen
  • Algemene beoordeling
  • Zeer vriendelijk goede uitleg en prima service. Dus in een woord top.

nico

Date: 6 maart 2020
Woonplaats: posterholt
  • Algemene beoordeling
  • a

  • Service
  • 4 december onze kachel gekregen zeer tevreden ermee in jan ging het koord in de deur los na overleg zou een monteur komen om de deur te wisselen de monteur kwam en bekeek de kachel en zei deze ruilen we om deze is omgeruild en opnieuw afgesteld perfect daarvoor wil ik het team van justfire hartelijk danken toppie

Jack

Date: 6 maart 2020
Woonplaats: Oud-Vossemeer
  • Algemene beoordeling
  • Supersnelle levering en een goed product!

paulhurck@live.nl

Date: 27 februari 2020
Woonplaats: Roermond
  • Algemene beoordeling
  • heel goed benadert en goed in gelicht

  • Verkoper / Filiaal
  • heel goed gegaan

Carol

Date: 27 februari 2020
Woonplaats: Sittard
  • Algemene beoordeling
  • De producten van just Fire zijn van een goede prijs kwaliteit verhouding, het personeel geeft je goede uitleg en staan altijd open voor vragen, het huisbezoek van Roland heb ik als erg prettig ervaren alsook de communicatie erna (zowel telefonisch als per mail). Over de levering, installatie en evt nazorg kan ik nu nog niets schrijven omdat dit pas in augustus zal doorgaan.

Leon Stroeks

Date: 25 februari 2020
Woonplaats: Oirsbeek
  • Algemene beoordeling
  • Er is een ruime en mooie showroom met veel modellen. Ook is een en ander -website, telefonische afhandeling, service, voorraad, planning, snelheid - strak en professioneel georganiseerd. De prijzen zijn scherp. Hulp en advies bij installeren van flexibele buis in het bestaande rookkanaal zou verbeterd mogen worden. De kachel moet nog gerealiseerd worden, maar ik heb vertrouwen dat dit goed komt.

Artikelen 1 tot 10 van 511 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 52