JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

tomvanvelzen.tvv@gmail.com

Date: 19 september 2019
Woonplaats: Maarheeze
  • Algemene beoordeling
  • prima bedrijf prima service en correcte afwikkeling.

  • Levering
  • Prima verzorgd, snel geleverd.

Jonathan

Date: 19 september 2019
Woonplaats: Steendam
  • Algemene beoordeling
  • Online de ps 15-6 moon 10kw besteld en zelf geinstaleerd. I.cm. dubbelwandig rookkanaal twist lock pannendak. Makkelijk zelf te doen als je een beetje handig bent.

  • Service
  • Na instalatie deed de kachel het niet, enkel een vreemde pieptoon. Na contact te hebben gehad met de klantenservice, de volgende dag al nieuwe onderdelen in huis, gemonteerd en de kachel brand! Uitstekende service en ben goed geholpen!

zonnebloem

Date: 16 september 2019
Woonplaats: hoorn
  • Algemene beoordeling
  • Het is een functionele pellet ton.
    Vullen van het reservoir van de kachel is lichter met behulp van de 7 kg deelton.

Krekels

Date: 13 september 2019
Woonplaats: Sittard
  • Algemene beoordeling
  • Heel goed geholpen en zeer nette jongens, zeer behulpzaam!

Erik

Date: 13 september 2019
Woonplaats: Gennep
  • Algemene beoordeling
  • Prima product, geeft snel en veel warmte. Makkelijk in elkaar te zetten.

    Prijs-kwaliteit uitstekend!

Anja

Date: 12 september 2019
Woonplaats: Uitgeest
  • Algemene beoordeling
  • Prima Heater ; goede service , wij hadden een witte besteld en kregen een zwarte de volgende dag kregen wij de witte en konden de zwarte gelijk retour meegeven prima op gelost Vr dank Anja

Jan keppel

Date: 10 september 2019
Woonplaats: Schijndel
  • Algemene beoordeling
  • Hij is weer super op naar het volgende jaar

Harry Develing

Date: 6 september 2019
Woonplaats: Scharnegoutum
  • Algemene beoordeling
  • x

  • Levering
  • 29 september 2019 een piramide brander besteld , zou volgende dag via POST NL geleverd worden,niets ontvangen, de dagen daarna zou pakket weer aangeboden worden,brander is bij sorteer centrum kwijt geraakt ,mail gestuurd naar Just Fire over de vermissing van de brander, deze melden mij dat ik zelf maar naar POST NL moet bellen ,POST NL geeft aan mij door dat alleen Just Fire contact kan opnemen met POST NL over vermissingen , dat ik zelf contact moet opnemen met POST NL vind ik al een slechte zaak!
    Nu al 4 x met verschillende medewerkers van Just Fire telefonisch contact te hebben gehad om te vragen wanneer de brander komt, zijn nu 9 dagen later nog brander en geen stap verder.
    Just Fire beloven tot 3 x aan toe ze om dit uit te zoeken en terug te bellen dit doen ze gewoon niet.
    Wanneer brander wel komt weet ik niet ,maar afspraken na komen doen ze niet, je moet er ZELF altijd achteraan bellen.

  • Nazorg & Garantie
  • zie info hierboven

  • Beste Klant. Heel vervelend om te lezen hoe U het ervaren heeft. Excuses daarvoor. Wij hebben na de eerste melding al een onderzoek laten starten bij post nl. helaas krijgen we daar binnen 3 weken bericht op (waarom-geen idee) wij pushen dit iedere dag maar kunnen ook helaas niks bespoedigen bij post nl. Wij zullen u direct een nieuwe sturen. mocht die andere toch komen geef dan even een bericht. nogmaals excuses voor hetgeen er gelopen heeft bij post nl

Jan

Date: 2 september 2019
Woonplaats: Venlo
  • Algemene beoordeling
  • Vriendelijke verkoper en deskundige monteurs.
    Goede uitleg. Zeer tevreden.

Juul

Date: 28 augustus 2019
Woonplaats: Zevenaar
  • Algemene beoordeling
  • Vlotte levering, werkt als een tierelier. Eenvoudig te bedienen. Afvoer bij veluxdakraam wat lastig.

Artikelen 1 tot 10 van 410 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 41