JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Anne

Date: 18 mei 2019
Woonplaats: Maarssen
  • Algemene beoordeling
  • Bestelde koolmonoxidemelders zijn geleverd. Echter, gebruiksaanwijzing komt achteraf per email, nadat wij al verschillende melders hebben opgehangen in vakantiehuisjes. Dit is erg onlogisch en onhandig! Waarom wordt de (belangrijke!) gebruiksaanwijzing niet meegeleverd of bij bestelling / voor levering gemaild?

  • Beste klant. De uitgebreide gebruikshandleiding staat idd op de site bij het product. Maar het doosje omvat tevens de gehele gebruiks handleiding. Zie doosje van de melder hiervoor.
    (wellicht weggegoid..)

Rein

Date: 15 mei 2019
Woonplaats: Geleen
  • Algemene beoordeling
  • Snelle en goed

steen

Date: 10 mei 2019
Woonplaats: Puremernd
  • Algemene beoordeling
  • Met een CO meter wordt men gewaarschuwd als een gasstooktoestel niet goed werkt. De rookmeter waarschuwt als er een (beginnende) brand is. Zo wordt je gewaarschuwd als er een onveilige situatie ontstaat.

  • Levering
  • Zeer snelle levering.

Gert

Date: 29 april 2019
Woonplaats: Lelystad
  • Algemene beoordeling
  • Super tevreden over de geleverde goederen. Snelle levering en kwaliteit was beter dan verwacht.

John

Date: 25 april 2019
Woonplaats: Oldebroek
  • Algemene beoordeling
  • Bestelling keurig op tijd geleverd, heater al uitgeprobeerd en bevalt prima!

Harm wolters

Date: 23 april 2019
Woonplaats: Zwolle
  • Algemene beoordeling
  • Spullen zijn niks mis mee die ik heb besteld alleen aan de telefoon krijg je de mededeling dat het de volgende dag word bezorgt, dus neem vrij op de tijd dat het word gebracht 2 uur wachten en eerde thuis zijn maar nee hoor geen product tewijl ik bericht had gehad via de app dat het zou komen.
    Pas de volgende dag moest ik weer vrij nemen.
    Nee bestel er nooit weer.

  • Onze excuses hiervoor. Post.nl is niet altijd een betrouwbare partner. helaas kunnen wij hier weinig aan doen. Dank voor de review

John

Date: 20 april 2019
Woonplaats: Middelburg
  • Algemene beoordeling
  • Mooie terrasverwarmer zijn geld meer dan waard

  • Levering
  • snelle levering

John

Date: 20 april 2019
Woonplaats: Middelburg
  • Algemene beoordeling
  • Prima product past zeer goed.

Annie van der Mijle

Date: 12 april 2019
Woonplaats: Heerlen
  • Algemene beoordeling
  • Netjes alle afspraken nagekomen, op tijd geleverd en ge├»nstalleerd.

Alfredo en Moon

Date: 11 april 2019
Woonplaats: Heerlen
  • Algemene beoordeling
  • Super vriendelijk, attent en vakbekwaam personeel. We zijn een aantal keren geweest en telkens werd uitgebreid de tijd genomen dingen uit te leggen, zonder dat je het gevoel kreeg, o nee zijn ze daar alweer, wat vaak in andere winkels wel het geval is. De aflevering was ook super snel en correct! De jongeman die kwam was ook weer heel vriendelijk en heeft de kachel netjes binnen op de plaats gezet evenals de pellets. Binnen 2 weken hadden we de kachel staan, afgesteld en werkend! En ook toen kwamen 2 vriendelijke attent en vakbekwame heren die all tijd namen om eea uit te leggen. Helaas kunnen we maar 5 * geven het zijn er minstens dubbel zoveel!!! Wij hebben een super fijne ervaring met jullie gehad die we ook graag met anderen willen delen, daarom dat we jullie zeker ook aan vrienden en familie zullen aanbevelen.
    Nogmaals dank we zullen steeds aan jullie denken als we lekker voor de kachel zitten. Een vriendelijke en 'warme' groet Alfredo en Moon.

  • Service
  • Helemaal top, wij hadden verkeerd gerekend met de buizen en konden de dichte verpakking zo omruilen voor de juiste

  • Levering
  • Binnen 1 week binnen! Top!

Artikelen 1 tot 10 van 357 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 36