JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Jeep

Date: 2 januari 2018
Woonplaats: Heinkenszand
  • Algemene beoordeling
  • Zeer tevreden, 1e contact super, en duidelijke uitleg, echt zaak met kennis.
    Kachels zien er goed uit, kwaliteit voor een scherpe prijs.
    Zeer tevreden

wiel

Date: 1 januari 2018
Woonplaats: hoensbroek
  • Algemene beoordeling
  • prettige ontvangst in de winkel men neemt de tijd voor tekst en uitleg!
    Uiteindelijk werden er diverse alternatieve aangeboden zonder opdringerig te worden!!
    Voldoende info meegekregen incl. voor alle kachels prijsopgave.
    kachel besteld vlak voor de kerstmis en men heeft er alles aangedaan om de kachel op tijd te leveren complement!
    Toch ook een minpunt kachel was niet optimaal qua afwerking na telefonisch overleg een nieuwe kachel bezorgd .
    echter met het zelfde probleem nu alle twee kachels meegenomen en daags erna vlak voor de kerstmis komt jonge zeer vriendelijke maar vooral bekwame jongeman en
    levert een prachtige pelletkachel.Na uitpakken en instellen van de kachel mogen wij concluderen dat wij op het juiste adres waren waar men ons tot op het laaste zeer
    klantvriendelijk heeft geholpen. al met al zijn wij zeer tevreden klanten die anderen dit adres aanbevelen voor een pelletkachel.
    Kijk je kunt overal je pelletkachel kopen te kust en te keur maar wat service aangaat kan het hier niet beter.
    Wij willen dan ook langs deze weg jullie bedanken voor het leveren van de pelletkachel.
    Fam. Jacobs uit Hoensbroek.

  • Service
  • Zeer goed

  • Levering
  • Uitstekend.

  • Verkoper / Filiaal
  • Zeer professioneel en vriendelijk!

cj

Date: 1 januari 2018
Woonplaats: balkbrug
  • Algemene beoordeling
  • werkt prima en keurig op tijd afgeleverd. top

  • Levering
  • prima op tijd

P op den Buijsch

Date: 29 december 2017
Woonplaats: Weert
  • Algemene beoordeling
  • Zoals gewoonlijj weer supertecreden over de snelle levering, de goede service en duidekijke beschrijving.
    Supergoed verzorgd weer.

Edwin

Date: 29 december 2017
Woonplaats: Houten
  • Algemene beoordeling
  • prima bedrijf

  • Levering
  • Bewust hier een terrasheater besteld, omdat deze de volgende dag bezorgd kon worden. Dit was op 22 december. Van Post-NL een bezorgmoment gekregen. Volgende dag een bericht van uitstel van bezorging, maar ook op de uitgestelde datum niets ontvangen. Via Post-NL begrepen dat het pakket wel was aangekondigd, maar niet is afgegeven door justfire. Vervolgens niemand telefonisch bereikbaar. Alle begrip dat het door de kerstdagen later kan worden. Zonder bericht helemaal niets ontvangen is toch wel heel slordig.

  • U heeft helemaal gelijk en het doet ons ook lijn dit te moeten lezen. Post.nl is met de drukke dagen gewoon niet een goed bedrijf wat pakketten op tijd bezorgd. we hebben er nu nog last van. mijn excuses is op zijn plaats alhoewel we hier niks aan kunnen doen

Geert Wallaert

Date: 28 december 2017
Woonplaats: Oedelem
  • Algemene beoordeling
  • Zeer snelle levering en en heel goede kwaliteit

Paul Muller

Date: 23 december 2017
Woonplaats: Beek L
  • Algemene beoordeling
  • Goede voorlichting om een keuze te kunnen maken.

  • Service
  • Wanneer ik het heb over de communicatie als onderdeel van de service dan vond ik deze zeer teleurstellend. De levering bleef uit doordat mij niet verteld was dat ik ( het gehele bedrag ) vooruit moest betalen. Men was ook vergeten mij de link met de gegevens met betaalgegevens te sturen.
    Tevens was men vergeten te noteren dat de kachel
    geïnstalleerd moest worden. Dit waren dus onverwachte kosten voor ons.
    Wel het boren van het gat was opgenomen maar ook hier bleef de actie uit.

  • Levering
  • Bij de levering / installatie bleek dat er een WIFI module los was bijgeleverd terwijl de kachel alleen ingebouwde WIFI had.
    Bijna hadden wij zelfs moeten bijbetalen voor de regenkap terwijl ik van te voren duidelijk had aangegeven hoe de montage moest geschieden.
    2 zakken met pellets waren beschadigd en gedeeltelijk vochtig.

    De installatie zelf is perfect gebeurd. Lof hiervoor.

Kees Timmer

Date: 23 december 2017
Woonplaats: Norg
  • Algemene beoordeling
  • Prima onderneming

  • Service
  • Prima. Wij zochten nog enkele vlamheathers voor de kerst. Helaas was er niets meer op voorraad, maar Justfire Norg heeft wel een alternatief geregeld voor de kerst

  • Levering
  • Prima

  • Verkoper / Filiaal
  • Prima, vriendelijk, behulpzaam en in oplossingen meedenkend.

Marja

Date: 21 december 2017
Woonplaats: Smilde
  • Algemene beoordeling
  • In Norg nog weinig ervaring

  • Service
  • . We zitten er warmpjes altyd warmpjes bij dankzij de goede en snelle service. Wordt altijd weer opgelost. Ook al bel ik meerdere malen . Top! Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een goed 2018 . Henk en Marja Bruggenkamp

Leen Oudshoorn

Date: 20 december 2017
Woonplaats: Boskoop
  • Algemene beoordeling
  • De service die jullie verlenen is van hoge kwaliteit. Onze ventilator begon heel veel lawaai te maken en nadat ik dit bij jullie gemeld had werd er per omgaande een nieuwe opgestuurd. Deze heb ik gewisseld met de oude en deze blijkt ook nog eens een stuk stiller dan de oude. Het enige is nu dat de kachel wel veel vuiler brandt. Komt waarschijnlijk door de afstelling. Heb niet meer gebeld naar jullie voor een aanpassing aangezien jullie 9 januari komen voor onderhoud.

Artikelen 1 tot 10 van 100 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10