JustFire

Skip to Main Content »

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Boris Ritzen

Date: 8 maart 2019
Woonplaats: Sint Joost
  • Algemene beoordeling
  • Kachel vanmorgen volgens planning geplaatst, monteurs waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Voor vertrek eerst nog uitgebreid instructie gekregen. Alle afval keurig meegenomen. Ook in de winkel prima voorgelicht. Over de kachel kan ik nog weinig zeggen aangezien die net begonnen is. Al met al meer dan tevreden.

Geert

Date: 7 maart 2019
Woonplaats: Scheemda
  • Algemene beoordeling
  • Palet Pellets online besteld en snel geleverd. Goed tevreden over justfire
    zie verhaal levering

  • Levering
  • Vervoerder moet zorgen dat ze een elektrische
    steekwagen bij zeg hebben anders is 990 km niet te verplaatsen, ik heb chauffeer geholpen anders hadden we de pellets niet
    in de schuur gekregen, toen moest chauffeur de palet mee terug hebben zei die,
    maar ik heb gezegd dat doen we maar niet, anders moesten we de 66 zakken ook nog van de palet halen
    en opnieuw opstapelen in de schuur had toevallig nog een lege palet staan die heeft chauffeur meegenomen

Roy Vossen

Date: 28 februari 2019
Woonplaats: Hoensbroek
  • Algemene beoordeling
  • De service is goed alleen jammer dat we telkens zo n houten pallet hebben waar je niks mee kan.
    Zou fijn als dat mee terug genomen werd

  • Deze halen we graag op bij U.

Ton

Date: 21 februari 2019
Woonplaats: Horst
  • Algemene beoordeling
  • Na problemen goed opgelost,ga zo door en netjes afgeleverd.

Linda

Date: 15 februari 2019
Woonplaats: NIJEVEEN
  • Algemene beoordeling
  • Vlotte levering

Martinus en Joke

Date: 14 februari 2019
Woonplaats: Heereenveen
  • Algemene beoordeling
  • Door Justfire het rookkanaal laten aanleggen, de pelletkachel cv en een zonneboiler laten installeren. Zeer goede service en keurig gemonteerd. Duidelijke communicatie. We zijn zeer tevreden.

Abel Hoogakker

Date: 14 februari 2019
Woonplaats: Winschoten
  • Algemene beoordeling
  • Na 2 maanden de kachel in gebruik ging het display kapot , gelijk nieuwe geleverd kosteloos
    Zelf geïnstalleerd en draait weer als een zonnetje

  • Service
  • Goed

  • Levering
  • Snel

  • Nazorg & Garantie
  • Goede garantie regeling

Huub

Date: 11 februari 2019
Woonplaats: Roermond
  • Algemene beoordeling
  • Je wordt bij JustFire netjes en correct te woord te staan. Maken tijd voor al je vragen.
    Levering en plaatsing is verlopen zoals het hoort. Geen lange wachttijden van levering.
    Installatie was ook correct, zelf de ventilator gelijk vervangen omdat er een mini bultje in zat.
    Service is super! Prijs / kwaliteit is goed.

Kees S

Date: 9 februari 2019
Woonplaats: Appelscha
  • Algemene beoordeling
  • Snel en keurig geleverd... Volgende keer weer..

  • Levering
  • Ruim binnen de gestelde tijd geleverd..

Cees

Date: 6 februari 2019
Woonplaats: Heerlen
  • Algemene beoordeling
  • Na een kachel te hebben gekocht bij Justfire die heerlijk brand, ook maar gelijk een pallet pellets besteld. Half uurtje van te voren belde de chauffeur dat hij eraan kwam. Met een electrisch palletwagentje netje in de garage achterom neer gezet waar ik het wilde. Super.

Artikelen 1 tot 10 van 341 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 35