Beoordelingen

Scores: 4.37/1 based on 916 reviews

Er zijn vandaag twee techniekers langs geweest en waren heel vriendelijk en...

Top

Super service, kachel werkt weer perfect !

BBQ PELLET CAMPING

SKU
BBQ-B1-CAMPING
Op voorraad (Levertijd: 1-4 werkdagen)
Speciale prijs € 229,00 Normale prijs € 279,00

Deze BBQ Grill is speciaal ontworpen om makkelijk mee te kunnen nemen naar bijvoorbeeld *De Camping * Uw Balkon * Speciale buiten evenementen etc. De PelleyGrill is in een paar seconden in elkaar te zetten.
De Grillplaat is gemaakt van gepoedercaot gegalvaniseerd metaal en uitgevoerd met een 60x38cm tweezijdige stalen grillplaat.
Gebruikt uitsluitend Pellets. De brandtijd op 2kg pellets is ongeveer 2uur. De Hopper capaciteit is 2Kg. Met een prijs van ongeveer 0.35 € p kg. Kunt U dus 2 uur BBQ voor nog geen 0.70 €
Geen stroom, gas, kolen of welke andere brandstof nodig. De PellyGrill is maximaal beveiligd.
Snel en makkelijk aan te steken. Geen rookontwikkeling door het gebruik van de schone pellets. Bijna geen as resten. Inclusief vet opvangbakje

Technische gegevens:
Enamel-coated cast-iron grill: 60 x 38 cm
Hopper capaciteit:2 Kg
Pellet verbruik: 0,8 – 1,0 kg/h
Bedrijfstijd: 2 uur
Stroomverbruik: geen
Gas: nee
Gewicht: 28 kg
Afmetingen: B 63 • D 39 • H 96

GENIET VAN DE NIEUWE EXCLUSIEVE BBQ ERVARING.
De pellyGrill is de meest innovatieve nieuwe manier van barbecueën. Dankzij zijn speciale gepatenteerde brander wordt het gebruik van gas en elektriciteit volledig overbodig. U kunt zorgeloos 3-5 uur barbecueën zonder om te kijken naar de brandstof (pellets). Op deze manier kun je thuis, op vakantie of bij vrienden genieten van de nieuwe BBQ ervaring.
Het verbranding systeem is zo ontwikkeld dat er nagenoeg geen rook vrij komt door de hoge vorm van verbranding in de speciaal ontwikkelde 2 kg. pelletbrander. U kunt in de hoogste stand tot maximaal 3 uur genieten van alle warmte, en in de laagste stand tot wel 5 uur. Hiermee is de PellyGrill op dit moment de enige BBQ welke milieuvriendelijk is, geen uitstoot heeft van vervelende gassen, en omgerekend niet meer kost dan 0.60 € per keer dat u barbecuet.
De speciale grillplaat is speciaal behandeld met een voedsel veilige lak.
De PellyGrill is eenvoudig in elkaar te zetten en mee te nemen naar elke gelegenheid die U maar wenst.

Meer informatie
Levertijd 1-4 werkdagen
Merk Pellygrill